La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València presentarà la seua segona equipació esta setmana
,

El València presentarà la seua segona equipació esta setmana

COMPARTIR

Després de presentar la primera equipació, l’afició està a l’espera els altres dissenys de Puma per a esta temporada per a veure quina es compra. Este any, la camiseta local està marcada pel centenari de Mestalla. Per este motiu, l’escut està modificat per a recordar a eixe any. 

Esta setmana es publicarà la segona equipació 

Pel que respecta a la segona equipació, segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, el València té la intenció de presentar la segona equipació esta setmana. Els últims anys el València feia un acte on mostrava totes les equipacions en directe. Este any, el club ha pres una altra decisió i la presentació ha sigut a través de les xarxes socials. 

Per tant, l’afició del València haurà d’estar pendent del mòbil, perquè en qualsevol moment el club pot publicar la segona equipació. Com la pròxima setmana ja comencen els amistosos, esta setmana es podrà veure la segona camiseta de la temporada. 

El negre i taronja

Quant a la camiseta, el color serà el negre, un típic en la història del València CF. A més d’açò, els detalls de la camiseta seran de color taronja. Per tant, serà una camiseta similar als últims dissenys que ha tingut el València amb eixos colors durant les últimes temporades. La innovació respecte a altres temporades és que al pit de la camiseta i haurà una rata penada, tal com ha informat Hèctor Gómez. 

El València tornarà a la senyera

D’altra banda, el València també està pensant en les equipacions secundàries. Per este motiu, segons va informar el periodista Paco Polit, la tercera equipació del València la pròxima temporada serà la senyera. El club valencià tornarà als mítics colors de la bandera de la Comunitat Valenciana, eixa camiseta que tant agrada a l’afició i que podria ser de les més venudes el pròxim any.