Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València pregunta per Arijan Ademi que està disposat a vindre a Mestalla

Per Blanquinegres · 14 Gener, 2023

El València ha preguntat en les últimes hores per Ademi, futbolista nascut en macedònia i que actualment juga en el Dinamo de Zagreb. Es tracta d’un migcampista defensiu de 31 anys que estaria disposat a eixir i vindre al València, encara que també té opcions en la Premier League, tal com ha avançat el Diario Marca.

El València segueix sense tindre tancat el migcampista per a este mercat d’hivern. Demà es compleix l’equador del mes de gener i encara no tenim cap arribada que portar-nos a la boca. Mentrestant, Gattuso ja està fart de repetir sempre el mateix missatge en cada roda de premsa. El club sap molt bé el que ha de fer però de moment la secretaria esportiva no s’està movent-se de manera ràpida.

En eixos paràmetres apareix el nom del macedoni del Dinamo de Zagreb, Arijan Ademi. El jugador de 31 anys és un fix en el seu equip. Exerceix de capità i ha jugat la majoria dels partits.

Segons informa Marca, l’operació quadra dins dels paràmetres que busca el València, tant a nivell de preu com de salari, però no és l’opció prioritària per als de Gattuso.