Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València podria rebre 6 milions amb la venda de Rodrigo de Paul

Per Miguel Castells · 03 Juny, 2021

Els percentatges de futures vendes són com els diners que et trobes baix del sofà. El València pot aconseguir 6 milions més dels que s’esperava este estiu gràcies a Rodrigo de Paul, ja que segons Radio Marca, Saúl eixirà al Bayern de Munich per 80 milions, i el seu substitut serà Rodrigo de Paul, pel qual el conjunt de Madrid pagarà 40.

6 milions d’euros

El València té guardat un percentatge del 15% de futures vendes de l’argentí, per tant, si elaborem l’operació el benefici de 6 milions d’euros. El jugador de l’Udinese ha firmat molt bones temporades a la Serie A i és objecte de desig de molts equips d’Europa, però de moment fa la impressió que és l’Atlètic de Madrid qui aposta més fort.

Sobrino i De Paul

D’esta manera, el València pot guanyar diners de dos llocs que no s’esperava: amb la venda de Sobrino i amb este fitxatge de l’Atlètic. Els diners ajuden que la necessitat de vendre este estiu es rebaixe, i no hi haja que desfer-se de molts jugadors importants, sinó intentar quadrar el pressupost tan sols amb un.

Amb Guedes pot ser suficient

Guedes, Maxi Gómez, Cillessen i Diakhaby són els noms que més estan sonant per Europa. El porter holandés no jugarà l’Eurocopa i perdrà cartell, tampoc jugarà Maxi la Copa Amèrica, els dos casos per culpa de la Covid, però amb este bonus de 6 milions és possible que amb la venda del portugués ja siga més que suficient.