Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València planifica el mes del Mundial

Per Pablo Marquez · 27 Octubre, 2022

El pròxim mes es disputarà el Mundial de Qatar. Això vol dir que l’últim partit oficial del València serà el pròxim deu de novembre davant el Reial Betis i no tornarà a jugar en Lliga fins al 31 de desembre on s’enfrontarà al Vila-real.

Molts jugadors del València són internacionals i se n’aniran amb les seues seleccions per a disputar el campionat de Qatar. No obstant això, hi ha molts jugadors que es quedaran a València. L’afició es pregunta, que faran estos futbolistes? Tal com ha pogut confirmar Blanquinegres, este és el pla que té el València durant l’atur del Mundial.

El pla del València

En primer lloc, després del partit davant el Betis,  els jugadors tindran onze dies de vacances. Cal recordar que eixe cap de setmana hi ha ronda de Copa del Rei, però com el València va arribar a la final, ha evitar eixa ronda.

Després d’eixos dies, tornaran al treball. Per a poder arribar en un estat de forma òptim a la reanudació de la competició, el València dispararà aproximadament cinc partits amistosos en Espanya i en Europa. Per tant, Gattuso podrà continuar provant coses durant este atur.

Descartada la gira en Paraguai

La Lliga havia oferit al València participar en una gira per Paraguai on anava a disputar partits amistosos. No obstant això, el València ha rebutjat esta proposta, perquè consideren que el millor és treballar en la Ciutat Esportiva de Paterna.

Tres equips faran gira

El València no ha volgut acceptar la proposta, però sí que hi hauran tres equips que se n’aniran de gira fora d’Espanya durant el Mundial. El Reial Betis disputarà diversos partits en sud-Amèrica. Mentrestant, el Vila-real i el Cadis han optat per una gira per Turquia.