ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El València acudeix a la justícia per a demanar compensació econòmica pel greuge comparatiu del tancament de Mestalla

Per Blanquinegres · 10 Maig, 2024

El València ha fet un pas important i acudirà a la justifica ordinària després de veure com Mestalla sí que es va tancar per càntic racistes però el Comité d’Apel·lació ha revocat les sancions al Coliseum Alfonso Pérez i el Metropolità. És a dir, el València ha patit un clar greuge comparatiu i una situació de desigualtat en la duresa de les sancions per fets molt similars.

El València va actuar amb duresa amb tots els aficionats que van proferir insults racistes i els va expulsar per a tota la vida de Mestalla. Segons ha informat la Cadena SER, el València esgrimeix que els arguments utilitzats per Apel·lació per a revocar les sancions imposades al Coliseum Alfonso Pérez i el Metropolitano són perfectament aplicables a la conducta de l’entitat de Mestalla després dels incidents amb Vinicius durant el partit de la temporada 22/23 davant el Reial Madrid.

El València demana un rescabalament econòmic de l’import de la sanció (27000 euros) més la quantitat de diners que van retornar als abonats de la graderia.