ACTUALITAT  

José Gayà continua provant-se de la seua lesió: la seua participació davant el Rayo encara està en dubte

Per Mauro Pérez · 10 Maig, 2024

El capità i lateral esquerre del València, José Luis Gayà, continua en dubte per al pròxim enfrontament contra el Rayo Vallecano a Mestalla, després de no poder completar la sessió d’entrenament d’este divendres. Malgrat els seus esforços per recuperar-se d’una lesió en el cuádriceps dret patida el març passat, la participació de Gayà en el partit del diumenge és incerta.

Des de la seua lesió en La Ceràmica, Gayà ha lluitat per reintegrar-se a l’equip, però la seua incapacitat per a completar sessions grupals suggereix que el seu retorn podria retardar-se encara més. Esta situació planteja un desafiament per a l’entrenador Rubén Baraja, qui ara ha de considerar opcions alternatives per al lateral esquerre en cas de que Gayà no estiga disponible.

L’absència de Jesús Vázquez, lesionat en el abductor dret durant l’últim partit contra l’Alabés, complica encara més les decisions de Baraja. Davant esta situació, l’entrenador podria optar per situar a jugadors com Foulquier, Yarek Gasiorowski o fins i tot Cenk Özkacar en eixa posició.

A més, l’extrem Fran Pérez tampoc estarà disponible per a l’enfrontament contra el Rayo Vallecano, la qual cosa limita les opcions de Baraja en l’extrem dret. Amb l’absència de Pérez, l’entrenador haurà de decidir entre Peter Federico i Diego López per a ocupar eixa posició en l’equip.

Amb el tram final de la temporada, el València s’enfronta a desafiaments addicionals a causa de les lesions de diversos jugadors. La incertesa sobre la disponibilitat de Gayà i l’absència d’altres jugadors plantegen un desafiament significatiu per a l’equip en el seu pròxim partit contra el Rayo Vallecano.