La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València pensa tancar la cessió de Bryan Gil esta setmana
,

El València pensa tancar la cessió de Bryan Gil esta setmana

COMPARTIR

La venda de Gonçalo Guedes ha desbloquejat totalment el mercat del València, però també ha significat que ara mateix hi ha urgències per a trobar al seu substitut. Tot apunta que serà un futbolista ja conegut a Mestalla, i és que segons Héctor Gómez el València confia en tancar esta setmana la cessió de Bryan Gil.

Nou estil

El jugador del Tottenham busca una eixida i té un gran record de Mestalla de la temporada passada. Ara amb Gattuso, el seu joc pot brillar molt més, ja que el València tindrà més la pilota i és ahí on més destaca l’extrem espanyol. 

Opció de compra

Ara mateix, València i Tottenham estan negociant el salari del futbolista i no es descarta que a la cessió hi haja una opció de compra. El club anglés vol vendre’l, però tampoc té pressa, i és per això que no li importaria cedir-lo un any més si d’esta manera es pot revaloritzar al mercat.

Esta setmana

Després de l’arribada de Nico, el club che confia que la de Bryan Gil siga la següent. Les dos esta setmana, abans que comence la competició oficial, tot i que sense haver realitzat la pretemporada amb Gattuso és molt complicat que juguen d’inici, però durant l’any segur que seran importants.