ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Insisteixen en l’eixida de Mamardashvili a l’Atlètic de Madrid

Per Blanquinegres · 01 Maig, 2024

L’Atlètic de Madrid realitzarà moviments en la seua plantilla este estiu de cara a la pròxima temporada. I un dels llocs sobre els quals hi haurà rumors serà el de la porteria. Jan Oblak ha perdut la seua condició de jugador insubstituïble i l’Atlètic podria escoltarà ofertes que pogueren arribar sobre el porter. La situació ha canviat un poc sobre Oblak, bàsic abans i ara no tant. Oblak ix al mercat i caldrà veure el que succeeix en els pròxims mesos.

Oblak ha jugat 441 partits amb la camiseta de l’Atlètic. Porta nou temporades en el club del Cívitas Metropolità i s’ha convertit en un dels històrics de l’entitat. Ha guanyat una Lliga, una Supercopa d’Espanya, una Supercopa d’Europa i una Europa League. Ha quedat cinc vegades com el porter menys golejat del campionat espanyol, igualant el rècord d’altres dos porters històrics, com Ramallets i Victor Valdés.

Un dels porters que agrada és Mamardashvili, el porter del València. El georgià, de 23 anys, porta quallant bones temporades en el club valencià i podria eixir en aquest pròxim mercat. El seu valor de mercat és de 35 milions i el València demanarà uns 25 milions per ell, segons ha informat el diari AS. El club valencianista necessita vendre i el porter pot ser un dels primers a eixir.