ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

El València no li guanya un partit a l’Atlètic de Madrid des de l’any 2014

Per Pablo Marquez · 05 Novembre, 2021

El pròxim diumenge a les quatre i quart de la vesprada, el València rebrà a l’Atlètic de Madrid a l’estadi de Mestalla. L’equip de José Bordalás vol encadenar una ratxa de dos victòries consecutives després del partit que va guanyar davant el Vila-real el passat dissabte.

D’altra banda, l’Atlètic de Madrid no arriba en el seu millor estat de forma. L’equip de Diego Pablo Simeone només ha sigut capaç de guanyar un partit dels ú´tims cinc. Va ser davant el Reial Betis la passada jornada de lliga. Mentrestant, acumula dos empats i dos derrotes consecutives a la Champions davant el Liverpool.

L’última victòria del València davant l’Atlètic de Madrid

No obstant això, l’Atlètic de Madrid és l’equip que més li està costant en els últims anys al València CF. De fet, l’equip de la Capital del Túria no ha aconseguit guanyar a Simeone en un partit de lliga des del quatre d’octubre de l’any 2014.

Era la primera temporada de Nuno Espirito Santo com entrenador del club valencià i el seu equip va eixir amb una intensitat màxima i va aconseguir ficar-se 3-0 en només quinze minuts de partit. Un gol en pròpia porta de Miranda, un autèntic golàs d’André Gomes i un remat de cap d’Otamendi van ser els tres gols de l’equip valencianista. Després, abans del descans, Diego Alves va parar un penal a Siqueira.

Des d’eixe dia, el València no ha sigut capaç de guanyar a l’Atlètic de Madrid, ni en Mestalla ni en el camp de l’equip madrileny. El València no aconsegueix sumar els tres punts davant l’Atlètic de Madrid.

Els partits de la passada temporada

La passada temporada, els dos partits davant l’equip madrileny van finalitzar amb derrota. A Mestalla, un gol en pròpia porteria de Toni Lato decantava el partit a favor de l’Atlètic. En el partit del Wanda, l’equip de Simeone va remuntar el gol inicial d’Uros Racic i va guanyar per 3-1.

El València intentarà trencar la ratxa este pròxim diumenge. L’equip de la Capital del Túria té baixes de futbolistes importants, però espera poder donar la seua millor versió i lluitar fins al final. A més, Mestalla estarà al 100% d’aforament, la qual cosa ajudarà als futbolistes a donar una millor versió d’ells mateixos.