La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València millora el seu límit salarial de forma considerable
,

El València millora el seu límit salarial de forma considerable

COMPARTIR

Com cada temporada, la Lliga de Futbol Professional publica el límit salarial de cada equip. L’organisme de control financer és qui s’encarrega del compliment de les normes del Fair Play Financer. Els clubs són responsables de complir amb este límit. 

Gran millora al límit salarial

Ara mateix, el València ha millorat de forma considerable el seu límit salarial. El club de la Capital del Túria disposarà de 75,835 milions. A més d’això, el club ha alliberat salaris importants com han sigut els de Jasper Cillessen, Carlos Soler, Maxi Gómez o Gonçalo Guedes. 

Cal recordar que la temporada passada el límit salarial del València era el pitjor de tota la lliga amb 30,9 milions d’euros. Al llarg de les últimes temporades, des que no es va classificar per a Champions, el València ha hagut de vendre als seus jugadors més importants per a poder adaptar-se al Fair Play Financer que marca la lliga. 

Tornar a Europa

Una de les formes més eficaces per a poder augmentar els beneficis és tornar a Europa. El problema és que com cada temporada l’equip es debilita més, és més complicat arribar a eixe objectiu. En la temporada 2019/2020, el València va fer una gran inversió. No obstant això, l’acomiadament de Mateu Alemany es va carregar tota l’estructura esportiva i després de no entrar en Europa, es va arribar a la situació de hui, ja que el València necessitava vendre per a ajustar el seu límit salarial.