ACADÈMIA GLOVAL  ACTUALITAT  

El València Mestalla tanca l’arribada de Declan Frith

Per Alejandro Fernandez · 03 Septembre, 2023

El València Mestalla continua treballant per a incorporar nous futbolistes que ajuden l’equip de Miguel Ángel Angulo a complir els objectius de la temporada. L’equip che s’ha mogut en el mercat i ha tancat el fitxatge de Declan Frith, segons ha informat el periodista Salva Gomis.

Declan Frith és un davanter que va rescindir el seu contracte amb el Aston Villa en els últims dies, i el València s’ha fet amb els seus serveis. En l’última temporada amb l’equip sub 21 del Aston Villa, el futbolista va marcar 8 gols i va assistir fins a 16 ocasions, participant de manera directa en 24 gols.

El jugador anglés serà nou jugador valencianista, després de passar el reconeixement mèdic a la Ciutat Esportiva de Paterna, i posteriorment, s’unirà amb els companys i treballarà a les ordres de M. A. Angulo. Declan Frith és un nou reforç per a l’atac valencianista, com així ha sigut també el recentment fitxatge, Rodrigo Rodrigues.

El València Mestalla ja ha començat la lliga i no ha pogut passar de l’empat (1-1) en el partit contra l’Andratx a la Ciutat Esportiva de Paterna. L’ascens a Primera Federació i guanyar la Premier League International Cup són els reptes d’un València Mestalla que és va classificar als playoff d’ascens i va arribar a la final del trofeu internacional en la temporada passada.