La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València implantarà l’accés biomètric per a entrar a Mestalla
,

El València implantarà l’accés biomètric per a entrar a Mestalla

COMPARTIR

728-90

El València utilitzarà un nou model per a tots aquells que vulguen entrar a Mestalla, segons À Punt. Es tracta de l’accés biomètric, on els aficionats hauran de registrar el seu rostre i escanejar-lo per a poder accedir als partits del València. El club de Mestalla serà el primer club de la lliga a funcionar mitjançant aquest model.

Com s’accedeix a Mestalla?

La imposició d’aquesta nova manera d’accedir al partit serà activa a partir de desembre. Les persones hauran d’introduir una foto del seu DNI en una aplicació, tant de la part frontal com posterior i una altra foto de la seua cara perquè el club tinga el registre d’aquest aficionat.

Després, quan es vulga entrar a Mestalla, mitjançant la biometria facial, accediran a l’aplicació, la qual generarà un codi QR amb el qual es podrà accedir a l’estadi.

Identificar a l’espectador

En principi, l’abonament es podrà continuar deixant a altres persones, però, d’aquesta manera, el club té identificat a tot aquell que haja accedit a l’estadi, amb l’objectiu d’avisar-los en cas que es produïsquen brots de COVID-19. A més, d’aquesta manera, s’eviten les cues i les aglomeracions a les portes de Mestalla.