ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València i el Brentford intercanvien documents per tancar el fixatge de Sergi Canós

Per Joan Marc García · 15 Agost, 2023

Finalment ha arribat resposta des de Singapur amb una fulla d’instruccions de com moure’s en el mercat amb l’eixida de Uros Racic en direcció cap a Itàlia.

Segons ha informat Relevo, Lim ha autoritzat en les últimes hores el fitxatge de Sergi Canós. En els pròxims minuts el Brentford rebrà una oferta oficial que si no es torç haurà de permetre que Canós aconseguisca el seu somni i siga jugador del València.

El contracte serà el mateix que estava acordat entre les dos parts: quatre anys de de contracte i un salari lleugerament inferior que el que tenia amb el Brentford

“Em muir per jugar al València” va dir Sergi Canós en Relevo a l’abril, en una clara declaració d’intencions que ha resultat no ser ‘postureo’. El jugador ha rebutjat pel camí millors ofertes econòmiques (l’Anderlecht li millorava el salari), propostes competitives molt interessants (el Nottingham Forest li va oferir 4 anys de contracte) i propostes de clubs que li permetien portar ja jugant i entrenant setmanes (en l’Alabés, fins a Luis García li va cridar), tot per esperar al València.

Ara mateix, segons ha informat el periodista Nacho Sanchis, Sergi Canós ja té tota la documentació i els contractes procedents del València perquè el signe. El club ha fet l’oferta al Brentford amb les pretensions que tenia, és a dir, uns 250.000 euros. Per tant, ja està tot preparat perquè es tanque i el futbolista de Nules complixca el seu somni: jugar al València CF.