La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València ha de respondre a la contraoferta de Cavani
,

El València ha de respondre a la contraoferta de Cavani

COMPARTIR

-->

El València no pot deixar escapar l’opció de firmar a Edinson Cavani. L’uruguaià està fent tot el possible per acabar firmant pel club de Mestalla, però de moment les dificultats per a vendre a Maxi Gómez i/o a Marcos André estan retardant molt una operació que il·lusiona al valencianisme, ja que es tracta d’un davanter espectacular.

Pendent del seu futur

Als seus 35 anys, Cavani continua sent un jugador molt vàlid per a qualsevol equip. Ell vol anar al Mundial i per això apreta per a tancar el seu futur esta setmana, però la secretaria tècnica blanquinegra no és capaç d’alliberar el Fair Play pertinent per a llançar-se a per ell de forma definitiva. Mentrestant, Cavani està a Madrid pendent del seu futur.

Assumible

Segons el diari AS, l’uruguaià realitzà una contraoferta al València on demanava dos anys de contracte i una fitxa molt assumible per al club che, per tant, es tracta d’una oportunitat única per a incorporar a un futbolista d’esta magnitud. Gattuso és el seu principal valedor i està en contacte amb ell perquè no perda la paciència.

Maxi i Marcos André

Ara mateix, l’oferta del Fenerbahce per Maxi i la del Rayo per Marcos André són les dos que té el club che damunt la taula. La del brasiler és més convincent en termes econòmics, però des del València prioritzen vendre a Maxi Gómez, que mai ha rendit a Mestalla de la forma que s’esperava després de realitzar grans temporades al Celta.