Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

El València firma amb Linethree per potenciar el seu mercat a Corea del Sud

Per Miguel Castells · 04 Març, 2021

Enmig de la crisi econòmica que envolta al València, el club ha aconseguit un nou acord empresarial. Segons 2playbook, el club blanquinegre ha firmat amb Linethree amb la intenció de potenciar el seu mercat a Corea del Sud, país natal d’una de les seues estreles: Kang In Lee.

Visibilitat a Corea del Sud

L’empresa s’encarregarà d’accelerar el procés perquè a Corea del Sud hi haja merchandising del club de la Capital del Túria pels seus canals de venda, i a més a més donaran visibilitat al València per tota Corea del Sur. El treball consisteix en la visibilització i internalització d’un club gran com és el València a un lloc on pot arribar amb més força.

L’estratègia de Meriton és expandir-se i fer del València un club global. Un moviment que ja va començar al país asiàtic l’octubre passat, quan varen col.locar una Acadèmia a la capital, Seúl.

Kang In és un ídol

D’esta manera, el València tractarà d’aconseguir el màxim rendiment econòmic a un país on idolatren a Kang In Lee. Corea del Sud no és una potència mundial pel que fa a futbolistes, (encara que tinga alguns de talla mundial com Heung-Min Son), per tant quan un futbolista arriba a un equip de primer nivell comencen a aficionar-se a este club, i este fet és el que vol aprofitar el València.