La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València estudia la fórmula per a vendre a Marcos André
,

El València estudia la fórmula per a vendre a Marcos André

COMPARTIR

El València té un problema amb els extracomunitaris. El club té el màxim de jugadors i ha de donar eixida a un si vol incorporar a un altre, ja que està estudiant el mercat per a poder fitxar jugadors. Ara mateix, els tres extracomunitaris són Maxi Gómez, Marcos André i el nou fitxatge de Samuel Lino. Per este motiu, si el club vol incorporar un altre jugador d’eixes característiques, ha de donar eixida a un d’estos jugadors. 

Vendes de Maxi i Marcos André

En un principi, la prioritat era vendre a Maxi Gómez. Però, ara el València no descarta en vendre als dos davanters i està estudiant les diferents opcions per a no tindre ni a Maxi Gómez ni a Marcos André. Un dels equips més interessats en Marcos André és el Rayo Vallecano, el qual ja ha fet diverses propostes. 

L’oferta del Rayo Vallecano

Ara mateix, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, el València estudia vendre el 50% dels drets de Marcos André al Rayo Vallecano. D’esta forma, el club madrileny pagaria entre quatre i cinc milions pel davanter del València. 

Ell club de la Capital del Túria considera que d’esta forma no presentarà pèrdues en l’operació econòmica del davanter brasiler i no afectarà al seu Fair Play Financer. Si finalment arriba a un acord, Marcos André farà les maletes i se n’anirà amb Andoni Iraola, l’entrenador que va traure el seu millor nivell. 

L’opinió de Gattuso

Pel que respecta a Gennaro Gattuso, al tècnic italià no l’acaba de convéncer Marcos André. El brasiler va fer una magnífica pretemporada, però Gattuso vol un futbolista que s’adapte millor al seu estil de joc. Per esta raó, l’italià no acaba de veure a Marcos André.