La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València està negociant amb el Monza per José Machín
,

El València està negociant amb el Monza per José Machín

COMPARTIR

El València treballa en el mercat a la recerca de migcampistes per a poder millorar la competitivitat de la plantilla. Ara mateix, el club té pocs efectius en eixes demarcacions i com la lliga comença la pròxima setmana, Gattuso està començant a preocupar-se. 

Cessió amb opció de compra

Ara mateix, segons ha informat el periodista italià Nicolo Schira, el València està negociant amb el Monza per a tractar de tancar l’operació de José Machín. El migcampista no s’ha adaptat bé a la Serie A i podria buscar una eixida per a provar sort en una altra lliga. 

Per la part que li correspon al València, el club de la Capital del Túria té poc marge de moviment en el mercat, perquè té el Fair Play Financer excedit. Per este motiu, el club valencià ha oferit una cessió amb opció de compra al Monza pel jugador. 

El passat dissabte, Tuttomercatto afirmava que el fitxatge estava pràcticament tancat, però el València només havia començat les conversacions amb el Monza. Ara mateix, el València està tractant de tancar l’arribada de dos migcampistes: José Machín i Arthur. El brasiler és un jugador per a donar un salt de qualitat en el migcamp i s’espera que es puga fitxar esta setmana. 

Problemes amb el Fair Play Financer

José Machín seria el tercer fitxatge de la temporada, a la espera de que comencen a eixir futbolistes. Durant el dissabte va ser inscrit Hugo Duro en la lliga gràcies a una part que quedava de CVC, però ni Lino ni Samu Castillejo han pogut apareixer com a futbolistes del València en el perfil de La Liga, perquè no hi ha espai en el FPF. Per això, el València necessita vendre si vol comptar amb estos dos jugadors per al partit davant el Girona.