La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València es troba a 20 milions d’estar en causa de dissolució
,

El València es troba a 20 milions d’estar en causa de dissolució

COMPARTIR

728-90

No és una sorpresa per a ningú que la gestió esportiva i financera del València als últims anys és una autèntica vergonya, però la roda de premsa convocada hui per Libertad VCF és de les que preocupen a qualsevol aficionat. Tant és així que Dionisio Canales ha informat que el club es troba a 20 milions d’entrar en causa de dissolució.

30 milions de fons propis

Ara mateix, l’entitat blanquinegra tan sols compta amb 30 milions de fons propis, i si esta xifra baixara a 10 el club entraria en causa de dissolució. És per això que hem de tindre en compte que el València està molt malalt, quasi terminal, i s’ha d’agrupar les accions a la plataforma Libertad VCF al més prompte possible.

60.000 accions a Libertad VCF

Ara mateix, el grup compta amb 60.000 accions, és a dir, 1’6 %. Encara es troben molt lluny d’ixe 5% que és l’objectiu, però amb la situació crítica que travessa el club s’espera que el valencianisme done un pas avant. Els integrants de la plataforma ja han anunciat que no formaran part de la pròxima presidència, simplement volen tornar-li el València als valencians.