Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València es reuneix amb el representant de Nastasic

Per Pablo Marquez · 01 Juny, 2021

José Bordalás ha arribat al València i vol fitxatges. No obstant això, l’entrenador alacantí és conscient de la delicada situació econòmica que travessa el club de la Capital del Túria. Per este motiu, Bordalás sap quin és el perfil de futbolistes que podrien fitxar per l’entitat valenciana.

El València busca fitxar un central

En este moment, el València sap que l’entrenador alacantí necessita un central. Eliaquim Mangala ha finalitzat el seu contracte i no ha renovat amb el club. Francisco Ferro ha acabat la seua cessió i tornarà al Benfica. A més, hem d’estar pendents del futur de Mouctar Diakhaby, ja que podria abandonar el club si arriba una bona oferta. Per esta raó, José Bordalás necessita reforçar esta zona.

Segons ha informat el diari valencià, Superdeporte, el València ha pensat que Nastasic podria ser una bona opció per a la pròxima temporada. De fet, ja s’ha produït una reunió amb el representant del futbolista serbi. Pel que respecta a Nastasic, no ha sigut una temporada fàcil per al central. El futbolista de vint-i-huit anys només ha disputat un total de díhuit partits esta temporada, ja que una lesió li ha tingut apartat dels terrenys de joc.

Una mala temporada per a Nastasic

A més, Nastasic estava jugant en el Schalke 04, equip que ha descendit a la Bundesliga 2 després d’una temporada molt mala. Esta situació podria provocar una eixida del jugador i el València podria ser el seu destí. El central ha estat mesos lesionat.

Nastasic era un futbolista amb un futur molt prometedor per davant quan era més jove. El central serbi era una peça important en el Manchester City al principi de la seua carrera, però no va tindre sort i va eixir de l’equip anglés. Nastasic també va jugar en la Fiorentina.

Ara mateix, el València busca un central per a la pròxima temporada. L’entrenador del club valencià, José Bordalás, vol que el seu equip tinga molta consistència i que siga molt complicat marcar-li un gol. Per això, des del club treballen en la contractació d’un futbolista experimentat que puga pujar la qualitat en eixa demarcació.