La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València encara no ha decidit si fitxarà a Iago Herrerín
,

El València encara no ha decidit si fitxarà a Iago Herrerín

COMPARTIR

Iago Herrerín està a prova en el València després de la lesió de Jaume Doménech. Gennaro Gattuso vol tres porters per a les seues convocatòries i no vol tallar la progressió d’un dels porters del filial, ja que el titular serà Giorgi Mamardashvili. 

Herrerín coneixerà el seu futur propmte

Segons ha informat el periodista valencià Hèctor Gómez, Iago Herrerín coneixerà la decisió del València CF sobre el seu fitxatge el pròxim dijous o divendres. Des del club són conscients que Herrerín és porter que podria cobrir sense cap problema el rol que necessiten. No obstant això, l’aspecte que preocupa al club és el seu estat físic, ja que ha arribat sis quilos per damunt del seu pes. 

Cristian Rivero és el segon porter

Per este motiu, el València encara no ha tancat el fitxatge. A més, segons ha afegit Hèctor Gómez, el club de la Capital del Túria continuarà buscant un porter lliure en el mercat si no fitxa a Iago Herrerín. El conjunt che sap que no es quedarà només amb dos porters en plantilla. Per tant, en cas que la decisió sobre Herrerín siga negativa, tancaran la incorporació d’un altre porter. 

Pel que respecta a Cristian Rivero, des del club han traslladat al jugador que la decisió de fitxar un porter és simplement per a poder omplir les convocatòries. L’han mostrat la seua confiança i l’han comunicat que, a dia de hui, ell és el segon porter del València.