La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València denuncia a este youtuber per colar-se a Mestalla i publicar-ho
,

El València denuncia a este youtuber per colar-se a Mestalla i publicar-ho

COMPARTIR

El València C.F ha emprés accions legals contra Borja Escalona, tal com ha avançat el Diari AS i ha pogut confirmar Blanquinegres. Tal com es mostra en el vídeo que va publicar en les xarses socials,  Escalona es trobava gravant en l’exterior de Mestalla quan va vore una porta de Mestalla oberta i va decidir entrar sense prèvia autorització. Durant el vídeo va recorrer els diferents corredors de Mestalla, va saltar a la gespa i fins i tot va arribar a asseure’s en les banquetes envaint una propietat privada com és l’Estadi de Mestalla.


El club no s’ha pres de broma aquest incident i ha decidit comunicar-lo a la Policia Nacional i tractar d’emprendre accions legals contra aquest polèmic personatge públic conegut per dur a terme aquest tipus d’accions. Sense anar més lluny, també va emetre en directe com es colava en l’estadi de la Reial Societat, a més de San Mamés.

Durant les últimes hores ha sigut eliminat el canal de youtube de Borja Escalona i ha rebut una gran ona de crítiques en relació a un altre contingut polèmic que ha publicat.