ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Gayà torna a entrenar amb el grup després de huit setmanes de baixa

Per Manel Rumbau · 09 Maig, 2024

El València continua preparant el duel d’este diumenge davant el Rayo Vallecano després de sumar una nova derrota a Mestalla front l’Alabés que, res més lluny de la realitat, ha acabat per dinamitar les opcions europees dels de Baraja. No obstant això, no tot han sigut males notícies durant esta setmana, ja que la gran novetat de cara al pròxim partit ha estat present en l’entrenament d’este matí a Paterna. 

I és que el capità valencianista, José Gayà, ha pogut tornar a entrenar amb el grup després de huit setmanes de baixa. El lateral de Pedreguer va patir una lesió aparantment no molt greu en un inici en el derbi autonòmic que el València disputava a Vila-real el passat mes de març. Des d’aleshores, el “14” s’ha perdut compromisos i compromisos durant els últims dos mesos en els que l’equip, tot i la presència de Jesús Vázquez, ha notat i molt la seua absència. 

Però a falta de confirmació oficial, sembla que Gayà deixarà enrere tots els malsons de les últimes setmanes i podrà, en el partit d’este diumenge front el Rayo Vallecano, tornar a xafar la gespa de l’Estadi de Mestalla. D’esta forma, Baraja recuperarà al seu vaixell insignia en un últim tram de la temporada que, excepte sorpresa, no tindrà moltes emocions per al club valencianista.