ACTUALITAT  

Jaume Doménech, operat amb èxit del recte anterior del femoral

Per Mauro Pérez · 09 Maig, 2024

Jaume Doménech, porter del València CF, ha sigut sotmés a una operació aquest mateix dijous per a tractar la lesió en el tendó del recte anterior del femoral de la seua cama dreta. La intervenció va ser realitzada pel reconegut cirurgià Ignacio Muñoz, qui ja havia operat al jugador en el passar, en la lesió de genoll en 2022.

El comunicat mèdic oficial del club confirma l’èxit de l’operació, assenyalant que Doménech es troba en bon estat i romandrà en observació durant almenys 24 hores abans de rebre l’alta hospitalària.

S’estima que el temps de recuperació del porter siga d’al voltant de tres mesos, la qual cosa podria afectar la seua participació en la pretemporada. No obstant això, s’espera que estiga completament recuperat per a l’inici de la pròxima temporada de LaLiga.

Esta no és la primera vegada que Doménech enfronta una lesió important durant la seua carrera al València CF. No obstant això, l’equip confia en la seua fortalesa mental i en la seua capacitat per a recuperar-se ràpidament i tornar al camp en plena forma.

Mentrestant, el club ja està buscant alternatives per a cobrir l’absència del porter durant el seu període de rehabilitació, amb l’objectiu de mantindre el seu rendiment competitiu en la màxima categoria del futbol espanyol.