ACTUALITAT  

El València posa la mira en Samu Omorodion per a reforçar la davantera

Per Mauro Pérez · 09 Maig, 2024

El València CF està explorant diverses opcions per a reforçar la seua línia davantera de cara a la pròxima temporada, i el nom de Samu Omorodion ha sorgit com un dels principals candidats a la llarga llesta de davanters que té controlats el València.

El jove atacant, el talent del qual va ser observat des de la seua etapa juvenil al Granada, ha estat demostrant la seua vàlua en LaLiga amb l’Alabés, on ha deixat la seua petjada amb 9 gols fins a la data. La seua capacitat per a trobar el fons de la xarxa i la seua versatilitat en el front d’atac ho converteixen en un objectiu desitjat per a l’equip dirigit per Baraja.

El que agrega un atractiu addicional a la possible adquisició de Omorodion és el seu impressionant valor de mercat, que s’estima en 40 milions d’euros. Esta xifra reflecteix no sols la seua qualitat com a jugador, sinó també el seu potencial per a convertir-se en un actiu valuós tant en el camp com en el mercat de transferències.

Encara que no s’han confirmat negociacions concretes, la inclusió de Omorodion en la llista de possibles fitxatges destaca la determinació del València per assegurar els millors talents disponibles. La seua arribada a l’equip podria significar una injecció d’energia i dinamisme en el front d’atac, oferint noves opcions tàctiques al cos tècnic.