La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València demana 20 milions per Yunus Musah
,

El València demana 20 milions per Yunus Musah

COMPARTIR

-->

El mercat del València està molt actiu a este últim tram. El club che vol realitzar dos fitxatges més: Bryan Gil i Edinson Cavani. El primer està fet al 99 %, ja que segons Gattuso tan sols falta que el Tottenham trobe al seu recanvi, mentres que en el cas de l’uruguaià les negociacions continuen i ell és optimista amb la seua arribada.

Molts diners

No obstant això, a la Capital del Túria també han de preocupar unes altres coses, com els “cants de sirena” que hi ha sobre alguns futbolistes de la plantilla. En este context, segons Héctor Gómez, el València ha rebut una telefonada d’un equip preguntant per Yunus, però el club ha demanat molts diners i no ha anat a més.

Clau amb Gattuso

El migcampista internacional amb Estats Units ara mateix és clau al sistema de Gattuso, Ha sigut un dels jugadors més utilitzats per l’italià a la pretemporada i la seua joventut també és un plus a l’hora de negociar. D’esta manera, el València no el vendrà per qualsevol preu i així ho ha fet saber al mercat després d’esta conversació.

El València demana 20 millions per Yunus

Segons este mateix periodista, el València ha demanat 20 milions per Yunus, i l’oferta que ha rebut no arriba a 10 milions. El club veu en Yunus un futbolista de futur i, encara que la seua eixida seria un gran alleujament a nivell econòmic, no està disposat a vendre-ho per una xifra menor als 20 milions. Ara mateix està sent peça clau al València de Gattuso i titular indiscutible