La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València de Gattuso torna a entrenar per la vesprada
,

El València de Gattuso torna a entrenar per la vesprada

COMPARTIR

El València no descansa des de la tornada de les vacances. Ara mateix, l’equip de Gattuso ha tornat a la Ciutat Esportiva de Paterna per a completar la segona sessió del dia. Este matí han completat la primera. No obstant això hi ha diversos canvis en relació al primer entrenament. 

Mamardashvili i Racic amb el grup

En primer lloc, segons ha informat Onda Deportiva València, Uros Racic i Giorgi Mamardashvili han tornat amb el grup. Este matí, els dos futbolistes no han estat disponibles a la sessió, perquè han viatjat a Madrid per temes burocràtics per a viatjar a Anglaterra. Ara mateix, ja estan baix les ordres de Gattuso. 

Les baixes a l’entrenament

Els futbolistes que no han estat disponibles en la sessió d’esta vesprada són: Gabriel Paulista, Mouctar Diakhaby, Gonçalo Guedes, Toni Lato, Hugo Guillamon, Koba i Carlos Soler. Alguns d’ells han estat en l’IMED per a fer-se les proves mèdiques pertinents. 

Hugo Duro amb molèsties

Per últim, hem observat una mala notícia a l’entrenament de hui. Hugo Duro s’ha marxat amb molèsties. El davanter madrileny no estava al 100% i Gattuso i el seu cos tècnic no han volgut forçar per si existia alguna lesió. Haurem d’estar pendents a les pròximes sessions per a veure l’evolució d’Hugo Duro.