La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València contacta amb un director esportiu italià
,

El València contacta amb un director esportiu italià

COMPARTIR
La recerca del València per a trobar un director esportiu no aconsegueix cap èxit. Des de l’eixida de Mateu Alemany, el club blanquinegre no té una figura amb una presència pareguda a la seua, per tant, als mercats de fitxatges pateix molt. No obstant això, si el club che no té un és perquè la majoria es neguen a vindre, ja que des de fora observen el ‘modus operandi’ a l’hora de fitxar i no volen participar en ell, principalment perquè volen més poder de decisió.

Ramón Planas

Recordem que el primer director esportiu amb el qual contactà el València fou Ramón Planas, però ell no tenia als seus plans ni vindre al València. Tot i que existia la possibilitat que li donaren tot el poder esportiu, Planas no va accedir perquè no es fiava de la paraula de Meriton Holdings. Ara bé, la recerca continua, i segons Carlos Bosch, esta vegada el València ha contactat amb un director esportiu italià perquè es sume a la secretaria tècnica blanquinegra.

El prestigi dels directors esportius

Però la resposta ha sigut negativa. Ara mateix costa molt que un director esportiu accepte una oferta del València, ja que probablement amb el temps es devaluaria la seua persona i perdria part del seu prestigi. Tan sols un canvi d’actitud dins de Meriton Holdings pot provocar que una altra persona de l’estil de Mateu Alemany fitxe pel València, però a curt termini la sensació és que aço no passarà.