Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València comunica al Getafe que Jesús no va a eixir

Per Alejandro Fernandez · 23 Gener, 2023

El València segueix amb la planificació de la plantilla en aquest mercat d’hivern i continua amb la presa de decisions per a configurar l’equip de cara a la segona meitat de la temporada. Segons ha pogut conéixer Blanquinegres, el València li va comunicar al Getafe al final d’esta setmana passada que no deixarà eixir al lateral esquerre, Jesús Vázquez.

L’entitat havia de prendre una decisió quant als jugadors valencianistes que conformen el lateral esquerre, com són Jesús Vázquez i Toni Lato, i han decidit tancar la porta d’eixida a Jesús Vázquez en aquest mercat hivernal, i no cedir-lo. Fonts pròximes al Getafe asseguren que l’operació entre el València i l’equip madrileny és ara mateix “impossible”.

El jugador del València va manifestar fa una dies a l’eixida de les oficines del club que des de la direcció esportiva li havien comunicat que no anava a eixir en este mercat, però era una operació que encara no es donava per tancada, però que finalment sembla impossible que es materialitze.