Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València CF perd dos dels seus principals patrocinadors

Per Blanquinegres · 13 Juliol, 2017

El València CF ha perdut a dos dels seus patrocinadors més importants de cara a la temporada 17/18. El club de Mestalla, ha finalitzat les seues relacions amb les conegudes marques EA Sports i Volkswagen, dos empreses potents i amb imatge internacional.

La primera d’elles, EA Sports, portava des de l’any 2012 formant part de la família valencianista, cinc anys en els quals ha sigut el patrocinador oficial de videojocs valencianista. Tot pareix indicar que serà Konami qui substituïsca a la filial d’Electronics Arts. Als últims anys EA Sports ha estat present a Mestalla, on tenia fins i tot, una llotja VIP per als concursants de les diferents activitats que durant estos anys han organitzat les dos parts. Cal destacar, que EA Sports i el València aplegaren a un acord de col·laboració pel qual la marca de videojocs va fer la reforma de la llotja experiencial mentre que el València llicenciava. Només la primera temporada de l’acord va a haver una contraprestació econòmica però de caràcter simbòlic.

Volskwagen, per la seua banda, duia dos anys formant part de la nòmina de patrocinadors del València. Un patrocini que repercutia al València en 300.000 euros per temporada, a més que la marca alemanya aportava els cotxes a la plantilla del primer equip. El seu substitut com a proveïdor oficial de cotxes podria ser Chrysler segons va informar Ràdio Cadena Ser

A pesar d’estes dos baixes, el club de Mestalla continua tenint una bona nòmina d’espònsors. A més d’Adidas, Estrella Damm, Trolli, la Caixa o Coca-Cola, patrocinadors amb una trajectòria llarga al club, la temporada passada, el València va firmar amb Reale Seguros (substituint a Divina Seguros), Bwin.com (substituint a Codere.es), i Prozis. A més, cal destacar que enguany, el València per fi tindrà un patrocinador principal que pagarà per temporada més de 3,2 milions d’euros a l’entitat, la marca de telefonia mòbil BLU.