+  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València CF ja té candidats per a ocupar la banqueta

Per Blanquinegres · 30 Novembre, 2015

Pere Alapont i Alex Chardí | Blanquinegres.com

Nuno abandona el VCF i el club blanquinegre està a la recerca d’un nou tècnic que siga capaç de complir la missió de complir els objectius marcats. El més important: classificar l’equip entre els 4 primers que donen accés a la pròxima edició de la Lliga de Campions i, és cert que, des del club ja fa setmanes es treballa a tindre una llista de possibles candidats per si la situació finalment derivava amb la marxa de Nuno.

Són molts els noms en els quals s’ha pensat des del club i molts els que es barallaran els pròxims dies. D’esta manera, segons ha pogut saber Blanquinegres.com, tres dels noms que s’han barallat són Domingos Paciencia, Juande Ramos i Gregorio Manzano.

Domingos Paciencia (portugués), és l’únic home representat per Jorge Mendes que en estos moments no ocupa cap banqueta. Ja té experiència a la Lliga, encara que amb prou mala fortuna. L’entrenador de 46 anys va dimitir en Agost a l’Apoel després de 6 jornades a causa dels mals resultats. A més, sembla que el VCF voldria desmarcar-se de Jorge Mendes, pel que Paciencia no seria finalment una opció. Juande Ramos es troba lliure després d’haver passat des de 2010 fins a 2014 entrenant al Dnipro i podria haver-se oferit durant la setmana passada al València Club de Futbol. Agrada el seu gran currículum i la seua experiència en Lliga Espanyola. Altre espanyol, Gregorio Manzano, va deixar el seu càrrec com a entrenador del Beijing Gouan la setmana passada després de dos temporades a la Superlliga xinesa i amb una àmplia experiència en la Lliga podria ser un possible candidat.

Segons apunta el diari Sport, Frank Rijkaard i Michael Laudrup també serien ferms candidats a ocupar la banqueta valencianista. Els dos han tingut un bon pas per la Lliga Espanyola i ara podrien tornar de la mà del VCF. Laudrup va renunciar recentment a entrenar la selecció de Dinamarca i Rijkaard va afirmar fa un any que no tornaria a les banquetes, però podria haver canviat d’opinió. D’altra banda, Alejandro Sabella, també lliure, hauria estat oferit a l’entitat de Mestalla. El seu últim càrrec va ser com a seleccionador d’Argentina durant els anys 2011-2014.

Per últim, segons apunta el programa de Estadio 1, Peter Lim voldria a Carlo Ancelotti com a substitut de Nuno. L’ex tècnic del Reial Madrid i d’altres grans equips seria el preferit del magnat de Singapur. Un somni que serà quasi impossible, ja que els rumors apunten a què serà entrenador del Bayern de Munich la pròxima temporada.

Ara li toca moure fitxa al VCF i a Lim. Mentrestant, Neville i Voro seran els encarregats de gestionar la plantilla valencianista.

entrenadors-vcf