Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

El València ingressa 109,5M en un any i mig gràcies a la Champions

Per Josep Prats · 29 Desembre, 2019

La UEFA ha publicat en el dia de hui la distribució d’ingressos per les seues competicions de club la temporada passada on el conjunt de Mestalla, qui no va passar de la fase de grups, no ha eixit res malparat després del seu bon paper a Europa.

El València CF va obtindre uns guanys total de 57,2 milions d’euros per la seua participació tant en la Champions League com per arribar a les semifinals de l’Europa League. En concret, per la Champions League es van ingressar un total de 48 milions per 9,2 de la UEFA Europa League.

A més, cal sumar els 52,3 milions d’euros que ha ingressat esta temporada fins al moment gràcies a la classificació per als huitens de final de l’actual edició de la Lliga de Campions. Per tant, el València haurà sumat un total de 109,5 milions d’euros ingressats.

Encara falta el market pool

La Champions League, sempre a final de temporada, repartix entre tots els clubs participants el market pool, una partida depenent de cada mercat televisiu. En aquest apartat el València CF va aconseguir l’any passat una quantitat propera als 8 milions d’euros que enguany al passar a octaus de final i amb una millor fase de grups pot veure’s superada.

Si el València CF passa a quarts més diners

Si el València CF passarà a quarts de final aconseguiria 10, 5 milions d’euros més que farien que el club ingressarà per la Champions una quantitat superior als 70 milions d’euros.

  • Classificació per a quarts de final: 10,5 milions
  • Classificació per a semifinals: 12 milions
  • Classificació per a la final: 15 milions
  • Per quedar campió: 4 milions més adicionals

La Champions, una salvació econòmica

La importància de classificar-se per a la Uefa Champions League en els comptes del club es demostra amb aquestes xifres i es per això que des de la propietat l’any passat van imposar que l’equip es classificarà per la Champions per davant a què el club poguera aconseguir la Copa del Rei.

Si el València CF passarà a quarts de final la suma final en dos temporades pujaria a més de 130 milions en dos anys.