Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El València busca un jugador de banda

Per Sergio Botella · 01 Septembre, 2023

L’arribada de Roman Yaremchuk pot ser que no siga l’última en aquest mercat per al València CF. Amb la pròxima eixida de Samu Castillejo al Sassuolo, es pot accelerar l’arribada d’un banda en aquest últim dia de mercat.

El jugador malagueny està tancant la seua eixida a l’equip italià. Quan es tanque la seua eixida, segons han informat diversos mitjans, el València acudirà al mercat per a tractar de tancar la incorporació d’un jugador de banda que acompanye a Sergi Canós, Diego López i Fran Pérez.

Si el club vol complir la petició de Rubén Baraja haurà de treballar a contrarellotge per a poder tancar una operació en aquestes últimes hores de mercat dins dels paràmetres econòmics que marca Peter Lim.

Ara mateix, no se sap cap nom de la possible llista que tinga el club per a buscar aquest perfil de jugador. En cas de produir-se l’arribada d’un nou futbolista d’atac, es convertiria en el sisé fitxatge de la temporada després de les incorporacions de Cenk, Pepelu, Canós, Amallah i Yaremchuk ( a falta d’oficialitat).