La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València arriba a l’aeroport de Zurich a les 19: 30 h i a l’hotel a les 21:00 h
,

El València arriba a l’aeroport de Zurich a les 19: 30 h i a l’hotel a les 21:00 h

COMPARTIR

El València comença la primera setmana seriosa de la pretemporada. Després de diverses sessions que han servit perquè futbolistes i entrenador coneguen els mètodes de treball, ara aplega l’hora de la veritat amb els primers enfrontaments amistosos, que seran una mostra de com competeix este nou València de Gattuso.

Fins al dia 23

El tècnic italià ha convocat a tots els integrants de la primera plantilla i demà arribaran a Suïssa per a quedar-se fins al dia 23. Segons ha pogut saber Blanquinegres, el vol del València arribarà a l’aeroport de Zurich a les 19: 30 h, mentres que l’hora prevista d’arribada a l’hotel de concentració és a les 21 h. És una informació d’interés per si hi ha valencianistes a Suïssa que volen veure a l’equip.

El primer rival

Serà precisament a l’estranger on el conjunt blanquinegre dispute el primer amistós. El Borussia Dortmund serà el primer rival del València a “l’era Gattuso” el dia 18. La pèrdua de Haaland, que era el seu màxim exponent, ha debilitat a l’equip alemà, però encara i tot compta amb futbolistes de primer nivell.

Segon amistós

Per últim, el València també es ficarà a prova davant l’Stuttgart el dia 23 al segon partit de la pretemporada.