La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València arranca el stage a Saint Gallen
,

El València arranca el stage a Saint Gallen

COMPARTIR

El stage de pretemporada del València ha arrancat aquest matí amb un entrenament al camp del FC Abtwil-Engelburg a Saint Gallen. Els de Gattuso estaran treballant ací des de hui fins al dia 23, on conclourà la concentració amb un amistós davant el Stuttgart alemany. Abans, s’enfrontaran amb el Borussia Dortmund el dilluns 18 i amb el Saint Gallen el dimecres 20.

Després de l’aplegada de l’expedició valencianista ahir al voltant de les 21:30 de la nit, el primer entrenament no s’ha fet d’esperar. I és que el tècnic italià té molt de treball per davant per a preparar una temporada que es presenta difícil, amb molts assumptes que solucionar. Guedes, Gayà, Soler i Cillessen treballen amb la resta de l’equip amb el seu futur per resoldre.

Primer entrenament a Suïssa

Al voltant de les 10:30 del matí, han botat a la gespa els jugadors acompanyats del cos tècnic. Molt lluny de les altes temperatures de València, Saint Gallen ha rebut a l’equip amb uns agradables 19 graus a l’hora de l’inici. Bon ambient i cares somrients als primers compassos d’una sessió en la qual no ha participat amb la resta dels seus companys Jaume Doménech.

Gattusso ha dividit a la plantilla en 3 grups de jugadors per a realitzar diverses proves físiques d’acondicionament i prevenció, amb la curiositat de què ha ajuntat als més joves a la mateixa unitat. Yellu, Mosquera, Jesús Vázquez, Rivero, Rubo Iranzo, i Fran Pérez han estat molt junts durant la sessió.

Amb els mateixos grups, l’equip ha realitzat exercicis amb baló per a millorar la tècnica col·lectiva. El tècnic italià s’ha mostrat molt incisiu en la precisió i la intensitat. “Más fuerte” ha sigut una de les expressions més utilitzades tant pel tècnic com pels assistents en un exercici de conducció i passe.

Això ha donat pas a exercicis de pressió i possessió, on Gattuso ha augmentat el nivell i ha empentat els jugadors. Les premisses més clares: ocupació de l’espai, basculació i pressió. Especialment incisiu se l’ha vist quan algun jugador tardava a posar la pilota en joc.

 

Els porters, per la seua banda, han treballat de manera independent en exercicis de porteria, a excepció de Jaume Doménech amb molèsties i de Jasper Cillessen que ha entrat amb la resta de jugadors per als jocs de possessió. L’equip també ha realitzat treball d’atac contra defensa en exercicis de joc reial.