ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Foulquier és la gran notícia en l’entrenament d’este matí a Paterna

Per Manel Rumbau · 01 Maig, 2024

El València ha tornat a la dinàmica d’entrenaments habitual després de la dura derrota del passat dilluns a Montjuïc (4-2). En l’entrenament d’este matí a la Ciutat Esportiva de Paterna, a més del homenatge realitzat a part dels afectats pel tràgic incendi de l’edifici de Campanar el mes de febrer passat, en el qual van morir deu veïns, Baraja ha pogut sumar un nou efectiu al grup com és Dimitri Foulquier

I és que el jugador de Guadalupe, a causa d’unes molèsties, no va poder ajudar a l’equip en l’últim compromís lliguer. No obstant això, sembla que el “20” valencianista ja les ha deixat enrere. Pel que respecta a la resta de lesionats, Roman Yaremchuk ha pogut completar part de la sessió amb els seus companys, així com Gayà ha treballat en solitari i Fran Pérez ha estat en el gimnàs. 

A excepció del capità valencianista, s’espera que la resta d’integrants de la infermeria de Paterna puguen estar disponibles per a Baraja en el partit que enfrontarà este pròxim diumenge al València amb l’Alabés.