La millor informació del ValènciaCF en valencià

Esta és la casa del València a Suïssa per als pròxims 10 dies
,

Esta és la casa del València a Suïssa per als pròxims 10 dies

COMPARTIR

Blanquinegres es troba ja en Saint *Gallen, lloc en el qual el València realitzarà durant 10 dies el seu “stage” de pretemporada. Situat molt prop de la frontera amb Liechtenstein, Gattuso ha volgut desplaçar fins ací als futbolistes per a tractar d’armar un equip competitiu i, a pesar que els pocs reforços que tinga, capaç de lluitar per estar a dalt.

Autobús del València després d’aplegar ahir a les 21:30

Vistes a 25 km de l’hotel de concentració del club

Es tracta d’un fabulós lloc a uns 150km de la ciutat de Zurich. Envoltat de naturalesa i amb un clima molt més agradable que València (30 graus com a màxima) l’equip té pensat realitzar 3 partits i entrenaments de doble sessió molt prop d’on té situat l’hotel a les fora de la ciutat.

 

 

 

Durant el dia d’ahir van aparéixer els futbolistes a l’hotel després d’un llarg viatge amb avió, i després d’un sopar grupal en un dels salons de l’hotel, van marxar a dormir per a començar des de hui les sessions d’entrenament. Per al dia de hui està previst un entrenament matinal a les 10.30 i un altre vespertí a les 17.30 on tindreu tots els detalls en Blanquinegres.com

 

 

L’hotel (*Santispark ****) és un complex molt ben valorat que serà més que suficient. Compta amb una xicoteta zona de confort en l’exterior, un gran saló, 136 habitacions, dues sales de reunions per a poder previsualitzar vídeos i fins a un parc aquàtic.

Exterior de l’hotel de concentración

Salons de l’hotel

Però el major atractiu es troba en la distància a la qual es troba dels camps d’entrenament. 3 minuts amb cotxe o 15 minuts caminant és la distància que separa als jugadors del camp d’entrenament en el qual patiran els pròxims 10 dies. El club va arribar a un acord amb el modest FC Abtwill Engelburd i podrà utilitzar les seues instal·lacions durant els pròxims dies.

Segon camp d’entrenament

 

Vaques al costat del camp d’entrenament

Tal com es veu en les imatges, hi ha vaques i altres animals a escassos metres dels tres camps d’entrenament. Un de gespa artificial i dues d’herba natural. El club continua valorant si es podran veure tots els entrenaments, no obstant això, són camps oberts en els quals és fàcil tindre accés i poder veure part dels exercicis de l’equip.

El València ha arribat a un acord amb el FC Abtwill Engelburd,