La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València arriba a l’hotel de concentració
,

El València arriba a l’hotel de concentració

COMPARTIR

El València ha arribat a l’hotel de concentració on estarà durant els huit dies que dura el seu stage a Suïssa. És la primera convivència que realitzarà a l’estranger l’equip des que s’oficialitzà l’arribada de Gennaro Gattuso, i hi ha moltes expectatives en com competirà davant els seus rivals.

Els amistosos del València 

Durant esta part de la pretemporada, el València aprofitarà la seua ubicació en el país europeu per a disputar tres partits amistosos. El primer d’ells serà el díhuit de juliol on s’enfrontarà al Borussia de Dortmund. L’equip alemany serà un dur rival per a veure en quin punt estan els de Gattuso. 

Seguidament, el vint de juliol, el club de la Capital del Túria tindrà l’oportunitat d’enfrontar-se al St. Gallen, un equip suís que sap el que és jugar en Europa. Per últim, el València finalitzarà la seua gira en un partit el vint-i-tres de juliol davant el VFB Stuttgart. 

Així serà la pretemporada del València a Suïssa. Fa dos anys que l’equip no realitza una pretemporada fora d’Espanya, ja que pel Covid ha sigut molt complicat poder desplaçar-se amb una total seguretat. No obstant això, dos anys després, Gattuso ha volgut recuperar la normalitat.