La millor informació del ValènciaCF en valencià

El València accelera la venda de Marcos André
,

El València accelera la venda de Marcos André

COMPARTIR

-->

El València vol vendre a Marcos André i a Maxi Gómez. El club necessita donar eixida als dos davanters per a generar espai en el Fair Play Financer i guanyar espai per a poder tancar altres operacions necessàries per a completar la plantilla.

València i Rayo, prop d’un acord

Ara mateix, segons ha avançat El Chiringuito de Jugones, Marcos André està molt prop del Rayo Vallecano. Les postures entre el València i el club madrileny s’han apropat en les últimes hores i Marcos André podria fer les maletes cap al Rayo. El futbolista brasiler és una petició expressa d’Iraola, el qual el va demanar perquè ja va treballar amb ell quan estava en el Mirandés.

El València estudia vendre el 50% dels drets de Marcos André al Rayo Vallecano. D’esta forma, el club madrileny pagaria entre quatre i cinc milions pel davanter del València. El club de la Capital del Túria considera que d’esta forma no presentarà pèrdues en l’operació econòmica del davanter brasiler i no afectarà al seu Fair Play Financer. Si finalment arriba a un acord, Marcos André farà les maletes i se n’anirà amb Andoni Iraola, l’entrenador que va traure el seu millor nivell.

Marcos André no vol eixir

El problema és que, segons ha informat el periodista valencià, Hèctor Gómez, Marcos André no vol eixir del València. El davanter brasiler és feliç en la Capital del Túria i ha fet una bona temporada amb Gennaro Gattuso. Per este motiu, prefereix continuar en el València i guanyar-se un lloc com titular. Ara mateix, és el club el que està intentant convèncer a Marcos André per a tancar l’operació.

La postura de Gattuso

Pel que respecta a Gennaro Gattuso, al tècnic italià no l’acaba de convéncer Marcos André. El brasiler va fer una magnífica pretemporada, però Gattuso vol un futbolista que s’adapte millor al seu estil de joc. Per esta raó, l’italià no acaba de veure a Marcos André.