La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Tottenham para la cessió de Bryan Gil al València
,

El Tottenham para la cessió de Bryan Gil al València

COMPARTIR

-->

El València va vendre a Gonçalo Guedes al Wolverhampton per a quantitat inferior als quaranta milions d’euros. El portugués va deixar el club després de cinc anys i ara estan sondejant el mercat per a trobar un substitut de garanties. 

El València tenia un acord amb Bryan Gil

Una de les principals opcions era Byran Gil. El jugador andalús ja havia estat en València la passada temporada i el seu desig era tornar. De fet, segons ha informat Hèctor Gómez, tot estava tancat. El València ja havia arribat a un principi d’acord amb el jugador i la pensava que el Tottenham anava a deixar eixir a Bryan. 

No obstant això, Hèctor Gómez ha afegit que el Tottenham ha frenat l’operació. Per tant, el club anglés no ha deixat a Bryan Gil vindre al València i el club haurà de buscar altres opcions en el mercat per a poder reforçar una posició en la qual només estan els Samus. 

El Tottenham espera un traspàs

Pel que respecta al Tottenham, l’opció ideal per al club anglés seria un traspàs per Bryan Gil. Per este motiu, si el Tottenham ha frenat la cessió de Bryan Gil al València és perquè estan esperant que un altre club arribe amb una bona oferta pel futbolista andalús.