Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

Alex Alfaro , 24/01/2023

Gattuso analitza l'empat i la situació de l'equip

ACTUALITAT
Gattuso:

Vicent Burguete , 30/12/2022

Gattuso:"No anem a fitxar per fitxar"

ACTUALITAT
Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

Alejandro Fernandez , 27/12/2022

Gattuso expressa qui té la decisió sobre el futur de Diakhaby

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El temps que pot estar de baixa Nico González

Per Alex Alfaro · 02 Gener, 2023

El València va fer ahir oficial el comunicat mèdic de Nico González. El migcampista del València va abandonar l’estadi de La Ceràmica en crosses el dissabte i ahir li van fet les proves pertinents a la Ciutat Esportiva de Paterna. L’equip va entrenar ahir després que Gennaro Gattuso donara el matí per a recuperar-se de les celebracions de nit de cap d’any.

Comunicat mèdic

El jugador del València CF, Nico González, va patir una fractura del cinqué metatarsià del seu peu esquerre durant el partit d’este dissabte en l’estadi de La Ceràmica davant el Vila-real CF. En les pròximes hores es valoraran les diferents opcions terapèutiques.
Sens dubte és una mala notícia ja que únicament Gennaro Gattuso té a un migcampista per a eixa posició, que és Guillamón. A més, per davant arriba un mes de gener carregat de partits de lliga, Copa del Rei i fins i tot Supercopa d’Espanya.

Els temps de recuperació

Tal com indica el comunicat mèdic del València, encara no està decidit dins del club l’opció que es triarà per a la recuperació de Nico, és a dir, encara no està confirmat si passarà o no pel quiròfan. Els temps de recuperació que maneja el club és de com a mínim un mes de baixa i en el cas de passar pel quiròfan encara més. És a dir, que Nico es perdrà segur tot el mes de gener pel que el València haurà de prendre la decisió de si anar al mercat per a fitxar un “6”, més enllà de les dos posicions que tenien pensant reforçar: un jugador de banda i un interior.
Malgrat això, el València no ha estimat un període de recuperació i primer han de decidir si hi haurà operació o s’opta per un tractament més conservador.