Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El somni de Gattuso: jugar la Champions

Per Alex Alfaro · 25 Desembre, 2022

Igual que Kiat Lim, Gattuso ha volgut també enviar el seu missatge nadalenc a l’afició valencianista. Més enllà d’explicar com vivia ell el nadal a Itàlia, ha parlat sobre els objectius als quals li agradaria arribar. En un moment de la peça, Gattuso va repassar els títols del València i va expressar la il·lusió i el somni per jugar algun dia la Champions League i l’Europa League.

El nadal quan Gattuso era xicotet

“M’encanta el nadal. Em recorda quan tenia 7 anys, totes les festes m’agraden. El nadal és una data increïble. Em vaig dos dies a la meua casa a Marbella, amb la meua família i ve el meu pare i la meua mare també. El 26 em torne ací, a Espanya

Donar regals o rebre?

“La vida m’ha donat molt, m’agrada donar regals, no m’agrada que em donen regals. M’agrada el peix, més el peix que la carn”

“Recorde en nadal que érem 30/35 persones en una casa molt xicoteta, tothom era feliç. Cadascun preparava un plat i era una atmosfera increïble. Després vaig estar fora de casa 12 anys”

Desitjos nadalencs

“Desitjar-li salut a tothom, que no tinguem guerra i és el regal que demane”

Desitjos esportius

“Tinc un treball molt dur, estic treballant en un gran club. Tenim molts trofeus, hem de millorar el nostre joc. És normal que m’agradaria jugar en Champions League, Europa League. M’agradaria guanyar, però només tenim la direcció de treballar i creure en el que estem fent. Bon nadal i Amunt València”