Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

PRIMER EQUIP  

El Sevilla demana perdó al València i dona una resposta definitiva per Rafa Mir

Per Blanquinegres · 30 Agost, 2023

El mercat de la davantera del València Club de Futbol va donar un gir de 180 graus quan fa una setmana el Sevilla va dir ‘no’ a l’oferta que va presentar el conjunt de Mestalla per Rafa Mir. Els che complien les exigències que els havia demandat el Sevilla i pel camí van perdre a l’opció de Sergio Camello, que era el Pla B si es caia Rafa.

Ara, després de donar uns dies de marge per si els sevillans canviaven d’opinió, els del Túria ja treballen sota la realitat que Mir no signarà a Mestalla. Ha sigut una setmana complicada per al València, on el Sevilla ha aplegat a demanar perdó per modificar les condicions de l’eixida de Rafa Mir. 

No obstant això, la situació per Rafa Mir continua sent la mateixa. L’operació està completament caiguda i el València assumeix que haurà d’arribar un altre davanter.

No obstant això, el València ja ha comunicat a molts agents que, una vegada invertit en Amallah, no estan per la labor de gastar-se una gran quantitat econòmica pel davanter. És més, segons ha publicat el Diario Marca, el València únicament contempla gastar-se quatre milions d’euros en el davanter.