Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El salari que rebrà Diakhaby fins 2027

Per Alejandro Fernandez · 16 Gener, 2023

El València ha tancat la renovació de Mouctar Diakhaby fins a 2027. L’operació que va iniciar al desembre de l’any passat sembla veure el final i només queda la signatura. El jugador guineà acabava contracte amb el club al final de la present temporada, i a partir de gener ja podia negociar amb altres clubs, però el València li va presentar una oferta, que ha convençut al jugador i al seu entorn, i seguirà vinculat al València quatre temporades més.

Mouctar Diakhaby ha acceptat l’oferta de renovació del València i el salari que percebrà està per damunt dels 3 milions d’euros bruts, per temporada. La proposta del València li situa en el segon escaló salarial de la plantilla, a soles per darrere del capità, José Luís Gayà, i de l’uruguaià, Edinson Cavani. El club ha valorat el salt de nivell que ha fet el jugador respecte al demostrat quan va arribar al juny de 2018 i així li ho fan saber a través del nou contracte, ja pactat entre les parts.

El fet que el València haja renovat al central guineà no significa que el club no puga arribar a plantejar-se una futura venda del jugador en el pròxim mercat de fitxatges. La seua renovació ha estat motivada per l’entrenador, Gennaro Gattuso, qui s’ha reunit en diferents ocasions amb la propietat del club per a mostrar els seus interessos sobre per qui cal fer un esforç econòmic perquè es quede.