ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

L’ajuntament rebutja la petició del València d’assistir a la comissió d’Urbanisme

Per Blanquinegres · 15 Maig, 2024

L’Ajuntament ha rebutjat la petició del València C.F de sol·licitar formalment una reunió amb la comissió d’Urbanisme per a tractar d’arribar a un acord pel Nou Mestalla i en concretament per les fitxes urbanístiques. Tal com ha informat Las Provincias, la resposta del consistori ha sigut que no és el lloc ni el moment per a reunir-se.

D’esta manera, tot seguirà igual almenys unes setmanes. La següent cita clau serà el pròxim ple, on el PSOE ha anunciat que portarà una moció per a unir les fitxes urbanístiques, el conveni i els avals. La moció ha de ser aprovada per Compromís i com a mínim aconseguir l’abstenció de VOX perquè puga anar cap avant.

El València volia escoltar en directe els arguments de l’Ajuntament per a poder reprendre les obres, no obstant això el consistori vol marcar els temps i portar el control de la situació. L’oposició no vol que siga el València qui trie els temps després d’incomplir tot el que podia ser incomplir amb l’ATEx, com va explicar el TSJ en la seua sentència.