Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El retorn amarg de Diakhaby

Per Miguel Castells · 28 Febrer, 2021

Mouctar Diakhaby tornava a la titularitat després de la seua lesió davant l’Atlètic de Madrid al Wanda Metropolitano. El 24 de gener va ser l’últim dia que el central francés es vestia de curt per disputar un partit, i un mes i tres dies després va tindre un retorn amarg, ja que va ser expulsat al minut 51 per una errada infantil.

La pressió de Maksimovic

Qui li va traure la roja és un vell conegut a València. Nemanja Maksimovic començà a pressionar la trajectòria del baló, fet pel qual els jugadors del València començaren a endarrerir la pilota, fins que l’esfèric arribà a Diakhaby, que va tardar moltíssim a cedir a Cillessen i va acabar per colpejar la cama de Maksimovic, forçant així la targeta roja.

Un colp de fortuna amb Paulista

La línia defensiva del València travessa problemes greus durant gran part de la temporada, i ahir es tornà a veure que té moltíssimes carències. Gabriel Paulista també va ser expulsat per una jugada innecessària quan Jaime Mata ja encarava la porteria, però com el davanter es trobava en fora de joc la roja es va anul.lar.

Torna Paulista – Guillamon

Possiblement la parella titular de la setmana que ve davant el Villarreal siga Paulista i Guillamon, ja que Javi Gracia de moment no té confiança en el rendiment de Ferro, i Diakhaby tornarà a estar indisponible per sanció. Un retorn amarg tant per la dura derrota com per la seua actuació personal.