Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El pressupost “low cost” del València per a tancar el davanter

Per Manel Rumbau · 31 Agost, 2023

El València continua buscant, a falta de 36 hores per al tancament del mercat, un davanter que acompanye a Hugo Duro i Alberto Marí en l’atac valencianista aquesta temporada. Tot i que el club de Mestalla ja té un acord amb Paco Alcácer perquè torne a casa, el cert és que el davanter de Torrent no compta encara amb l’OK de Baraja (sí amb el de Lim), així com no es tracta ni molt menys de l’única opció en la que treballa la direcció esportiva a hores d’ara. 

Entre aquestes opcions de mercat, el nom de Rafael Santos Borré continua sent una opció per al València, però amb una sèrie de condicions imposades per Lim. Inicialment, l’Eintracht Frankfurt demanava un traspàs de 7 milions d’euros per l’atacant colombià, xifra a la qual el club valencià no pot arribar. Davant aquesta situació, el València ha oferit als alemanys una cessió amb gran part de la xifra corresponent a aquests. 

El cert és que el Frankfurt es troba dispost a deixar eixir cedit sense cap pagament al colombià, pel qual el València podria afrontar el seu fitxatge. No obstant això, el cert és que el màxim accionista torna a ser protagonista en una operació de mercat. En aquest cas, Lim exigeix l’eixida de Samu Castillejo per tal de poder incorporar a Borré. 

El davanter tindrà un pressupost “low cost”

Segons ha informat Sin Ataduras, Peter Lim sols permiteix a la direcció esportiva tindre un pressupost d’1.5 miions bruts (750.000 nets) per a portar el davanter que reforçe un atac més que debilitat amb dos jugadors (Hugo Duro i Alberto Marí). Així mateix, tant el salari com un possible pagament per la cessió deuen d’estar inclosos en aquesta quantitat. 

D’aquesta forma, l’objectiu del màxim accionista es tindre un “9” low cost que puga rebaixar les despeses d’un Fair Play Financer en el qual el València té marge de sobra per poder afrontar diverses operacions de mercat. Tot i això, la direcció esportiva no té l’autorització de Lim per poder gastar tot del que disposa al FPF.