Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

El Porto pren la davantera per Iván Jaime

Per Manel Rumbau · 22 Agost, 2023

 

Amb l’arribada de Sergi Canós, la direcció esportiva del València es concentra en l’eixida de Castillejo i Marcos André, els quals són una obligació perquè el València continue reforçant-se en els 12 dies que resten de mercat. Així mateix, el següent moviment al mercat per al club de Mestalla és el fitxatge de Rafa Mir, clau per tal de reforçar la més que debilitada davantera valencianista.

A més de Rafa Mir, el club treballa en altres opcions que puguen ajudar a la davantera valencianista. Entre aquestes, va eixir fa uns dies el nom d’Iván Jaime, extrem esquerre de 22 anys del Famalicão portugués. Tot i això, el cert és que es tracta d’una operació més que complicada per la xifra de traspàs que demana el club de la Liga NOS per ell (10-12 milions).

El Porto avança pel jugador espanyol, però no està descartat

A falta de 10 dies per al tancament del mercat, segons ha informat el diari portugués A Bola, el Porto ha reactivat fortament l’opció del jugador espanyol, el qual interessa al conjunt dels dracs des del mes de maig. 

No obstant això, l’operació no és del tot clara perquè el Màlaga té un 25% de futura venda pel jugador. Així mateix, si el traspàs pel Porto no es concreta ràpidament, no es descarta la possibilitat que el jugador del Famalicão acabe fitxant pel València. Tot i no tindre els mitjans econòmics suficients per tal de fer-se amb els seus serveis, el club de Mestalla creu que podrà aprofitar la incertesa sobre el futur del jugador per emportar-se’l.

Arribats a aquest punt, cal destacar també que Iván Jaime vol jugar la Champions, de manera que el jugador esperarà a que l’equip portugués avance per ell.