Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  ESPECIALS  PRIMER EQUIP  Sin categoría  

El nou missatge d’Alderete el dia de reis

Per Vicent Burguete · 07 Gener, 2023

Després de la seua estància a València, Omar Alderete es troba baix les ordres de Quique Sánchez Flores al Getafe CF. El jugador naixcut en Paraguay va estar aquest mateix estiu prop de firmar altra vegada pel València, però finalment no es va donar l’operació i, en el seu defecte, va recalar al conjunt madrileny.

El defensa central no està tenint una temporada fàcil, ja que ha disputat un total de 6 partits oficials en total: tres en lliga i tres a la Copa del Rei. A més, estos 6 partits es tradueixen en un total de 414 minuts, el que es podria traduir en uns quatre partits i mig, ja que dels sis partits ha completat fins en quatre ocasions els 90 minuts. Malgrat això, cal destacar que estos sis partits han sigut els més recents de l’equip i sembla que Alderete pot revertir la situació.

Front esta situació, és possible que Alderete puga “tirar de menys” una situació com la que va viure al club valencianista, on va ser una peça fundamental. A eixe VCF entrenat per José Bordalás va viure experiències úniques, com la grandíssima oportunitat de jugar una final de Copa del Rei. Per estes coses i per altres més, com pel calor que ha rebut sempre de l’afició, es pot tindre la sensació de que Alderete s’ha pogut deixar voler pel València en alguna ocasió.

Omar Alderete va publicar ahir, dia 6 de gener i de reixos, una foto a les seues històries d’Instagram on dos menors d’edat, que semblen els seus fills, posen amb la camiseta del València Club de Futbol i la medalla de finalista de la passada Copa del Rei acompanyats de l’àvia dels xiquets. A més, este ‘post’ va acompanyat d’uns emoticons carinyosos.

Cal recordar que aquesta no és l’única volta que el de Paraguay ha posat en la camiseta del VCF, ja que al passat agost, quan el seu futur estava per resoldre, va publicar un vídeo a les seues històries exercitant-se amb peçes de roba del club valencianista.