ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

El motiu pel qual Lay Hoon no paga l’IRPF

Per Blanquinegres · 10 Octubre, 2023

Layhoon Chan mai ha presentat la declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) a Espanya, segons ha informat el periòdic Super Deporte. D’acord amb les dades dels quals disposa l’Agència Tributària a data de setembre de 2023, no existeix informació relativa a rendes o rendiments imputables per l’IRPF. Ni abans ni ara.

No obstant això, no es tracta en cap cas de cap mena d’il·legalitat ni irregularitat comptable. Està incomplint la llei tributària? NO. Hisenda obliga a declarar l’IRPF, excepte rendes isguals o inferiors a 22.000 euros anuals d’un pagador, a tots els contribuents persones físiques residents a Espanya i Layhoon compleix amb els requisits per a no tindre la condició de resident a Espanya.

Lay Hoon actualment està pràcticament 200 dies a l’any fora de València i possiblement és el punt més criticable. Des del club sempre s’argumenta que és presidenta del València el 100% dels dies, però la realitat (almenys a nivell de presencialitat) és molt diferent.