La millor informació del ValènciaCF en valencià

El Monza, dispost a fer una bona oferta per Marcos André
,

El Monza, dispost a fer una bona oferta per Marcos André

COMPARTIR

El València continua treballant en l’apartat de les eixides amb l’objectiu d’atorgar-li espai al Fair Play Financer a Edinson Cavani, futbolista que Gattuso vol al seu equip de qualsevol manera. El tàndem entre l’italià i el davanter uruguaià il·lusiona molt a Mestalla, però abans és necessari que ixca un davanter: Marcos André o Maxi Gómez.

Cap oferta convincent per Maxi

La idea del club és vendre a Maxi, però de moment no ha arribat cap oferta convincent per al València. Queden dotze milions d’amortització i esta és la xifra en la qual està tassat el futbolista, però cap equip s’ha apropat, i és per això que el València es planteja activar la segona opció: la venda de Marcos André.

El Monza

El brasiler vol quedar-se a Mestalla i Gattuso compta amb ell, però sense una eixida Cavani no pot vindre i Marcos André al seu primer any no ha donat el rendiment que s’esperava. Doncs bé, segons Matteo Moretto, el Monza està dispost a realitzar una bona oferta econòmica tant per a ell com per al club, i no és l’única possibilitat.

Més possibilitats

Segons Héctor Gómez, el Rayo encara no es rendeix i segueix preguntat per ell, mentres que des d’Aràbia també existeix interés pel futbolista. Si arriba una oferta que siga satisfactòria per a totes les parts, Marcos André pot ser la venda.